SKANDAL NA POMOLU: Katarina Živković POPLJUVALA Staniju : SVI U ČUDU!!

Rat pjevačice i starlete: O njoj mislim sve najgore, isfolirana je i pokvarena, isprozivala je pjevačica učesnicu Zadruge 2.

Ne podnosi je.

 

katarina-zivkovic-razgovor-o-est

Pjevačica Katarina Živković otvorila je dušu i progovorila o mnogim temama o kojima drugi ćute. Nije se plašila da iznese svoje mišljenje, a evo šta je rekla o popularnost starleti Staniji.

loading...

– Veoma isfolirana osoba, smatram da govori što ne misli i bolje bi joj bilo da ćuti, ispala bi pametnija. Podržala je nasilje nad ženama i rekla da je žena izazvala da bude išamarana i nokautirana od nekog tamo. Znači, ti si pokvarena, neinteligentna! Ma sve najgore -istakla je Katarina i dodala kako ipak o Kiji Kockar ima lijepo mišljenje.

Ma ne smeta mi (Kija), svako se bori kako zna. Ušla je u rijaliti kao prevarena žena, svi su očekivali da će patiti, da će joj se ceo svet srušiti, da će se zavući u mišju rupu, da od nje neće ostati ništa, ali to što je ona uradila – to je toliko hrabro i skidam joj kapu. Ona je javnu prevaru svog muža iskoristila u najpozitivnijem smislu, postala je pevačica, izdala knjigu i zaradila dosta novca.

 

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *