Otvoreno pismo Davidove majke UZDRMALO REGION: Sramota me da slušam Aleksandrine LAŽI, ovo je PRAVA ISTINA!

Isprovocirana izjavama bivše snajke, odlučila je da progovori.

Biljana Dragojević, majka rijaliti zvijezde Davida Dragojevića jedan je period branila prevarenu bivšu snajku Aleksandra Subotić, ali izgleda da više nije tako.

ana2

 

 

Naime, Biljana je potpuno promjenila priču jer je kako kaže potpuno razočarana onim što Aleksandra priče od kada se vratila u rijaliti. Ona je odlučila da se oglasi otvorenim pismom povodom neistina i pruži podršku svom sinu.

Pismo prenosimo u cjelosti:

Dragi moji pratioci i ostali koji pratite trenutno dešavanje u “Zadruzi 2”, vidite tenziju između Davida i Aleksandre koja iznosi razne priče i dešavanja iz njihove veze. Ja kao Davidova mama i naravno njegova podrška, moram napisati da ona iznosi stvari koje njoj idu u prilog, praveći Davida lažovom i lošim momkom, a dobro zna da to nije! Ja sam neko ko je bio uz nju kada joj je bilo najteže, a ona se meni zahvaljuje tako što iznosi gomilu laži poput onih da je ulagala u kuću, lokal Davidov, moj salon, da nas je hranila itd.

loading...

 

screen-shot-04-13-19-at-10-41-am

 

Sramota me je da slušam šta izgovara jer ne mogu da verujem da nekom kome si bio tu iznosi takve LAŽI, kao i da je Mungos izbacio sa detetom! Da li je moguće, pitam se?! David je neko ko je nju mnogo voleo, ali ona sa svojim ponašanjem je ugasila sve u njemu, da je i sada slušam kako ga napada, isto kao Ljuba Karađorđa. Uvek isto pitanje, kako se zaljubio za tak kratko vreme? A niko ne pita kako ona od one ucveljene, emotivno skrhane devojke, odjednom našla isto tako nekog koga uporno pozdravlja, a ja znam i ko je, pa se pitam čemu onda drama?!

 

 

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *