Gledaoci izbezumljeni, javnost u nevjerici: David Dragojević udavio Anu Korać u rijalitiju Zadruga?

TRENUTNO NAJGLEDANIJI RIJALITI PROGRAM U REGIONU JE SVAKAKO ZADRUGA. TOKOM DVIJE SEZONE SEZONE KOLIKO I POMENUTI RIJALITI TRAJE, GLEDAOCI SU IMALI PRILIKU DA VIDE NAJGORI MOGUĆI BLUD I RAZVRAT U TOME.

Imali smo priliku mnogo toga vidjeti, od seksa, do tuče i emotivnih scena. Poznato je svima kako su David Dragojević i Ana Korać u ljubavnoj romansi, sve je krenulo nakon što je Davidova djevojka Aleksandra Subotić diskvalifikovana zbog udaranja Mine Vrbaški.

Oni su to oboje iskoristili da se sada zbliže, i David je javno prevario Aleksandru, slično kao Sloba Kiju sa Lunom. Ipak, Ljuba Pantović je nekoliko puta do sad rekla kako je David nasilnik, kako je psihički i fizički bolesnik, da se pred kamerama hvali kako je fin i dobar, ali da u zatvorenim zidovima pokazuje svoje pravo lice.

loading...

Gledaoci su mogli da vide kako to izgleda kada David poludi, pa su vidjeli kako je David davio Anu Korać, koju su spasili ljudi iz obezbjeđenja koji su ušli i skinuli Davida sa Ane. Ipak, produkcija je i dalje ostala gluhonijema, ne reaguje, jer nema nikakvih sankcija.

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *