Djevojčica je umrla, a Srbija je utihnula: Njena majka objavila fotografije svoje bebe na samrti kako bi sve upozorila (FOTO)

Srbija je utihnula nakon smrti djevojke Nađe Petrović (2). Tuga za drugog mladog, ali velikog života, ostavlja neizrecivu prazninu. Mala Nađa je umrla od velikih boginja nakon svađe koja je trajala tri mjeseca.

Kao ozbiljan pacijent, njezina majka, Dragana, mogla je vidjeti svoju bebu samo dva puta dnevno. Dotaknuti, poljubiti i zagrliti u podne iu 20 sati. Jedan telefonski poziv odveo je Dragana i one dragocjene trenutke. Nakon ovog prstena, nijedan zvuk nema smisla, niti će ikada imati.

Držala sam je za ruku dok je umirala. A onda je nastao muk”: Mala Nađa čekala je svoju mamu Draganu da zatvori oči posljjednji put

loading...

Posljednji zvuk koji je vrijedeo u Draganinom životu je bilo prigušeno, samrtničko Nađino disanje. Kada je i ono prestalo, nastupio je mrak.

Da li ste vi čuli za ovu priču ranije ili ne?! PIšite nam o tome, ostanite i dalje uz nas, jer smo uvijek bili precizni i tačni kao i uvijek do sad

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *