KOLINDA U NIKAD UŽIM HLAČAMA : Sve se ocrtalo, muškarci poludjeli za ovom fotografijom…

Javnosti je manje više sve poznato o ovoj ženi. Kolinda Grabar Kitarović predsjednica je Republike Hrvatske, rođena je 29. aprila 1968.godine i javna je ličnost koja ima veliku popularnost u regionu. Možete je voljeti ili ne, možete se slagati s njenim političkim stavovima ili ne, ali ne možete osporiti da predsjednica izgleda odlično i da je svojim dolaskom znatno osvježila političku scenu.

Predsjednica ove godine puni 51.godinu a izgleda kao avion, zategnute obline, očuvano lice, plava kosa i šarmantan osmijeh su njeni aduti zbog kojih je naročito popularna među muškarcima.

Hrvatska predsjednica je u intervjuu za magazin Marie Clarie rekla da vježba skoro svaki dan i da se hrani zdravo. Pored toga otkrila je da u izboru svojih haljina insistira da budu kreirane od strane domaćih, tj. hrvatskih dizajnera. Veoma pohvalno i patriotski od strane predjsednice.

U skorije vrijeme se na društvenim mrežama pojavila slika Kolinde iz streljane hrvatske vojske, gdje se pojavila u uskim hlačama i nonšalantno uzela automatsku pušku u ruke, te demonstrirala šta zna s oružjem uraditi.

Svojim izgledom je raspalila mušku maštu a ovim potezom s oružjem i uskim hlačama je zasigurno skočila na ljestvici seksipilnosti.

loading...

Zgodna, obrazovana i sposobna, i kao takva veoma uspješna i ostvarena žena.

Za kraj muškoj publici ostavljamo još fotografija Kolinde da pare oči :

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *