Srbiju potresao skandalozni snimak : Tinejdžeri imaju odnos dok se treća djevojka snima i puši džoint (18+)

Snimak na kojem se nalazi eksplicitan sadržaj i čiji je autor djevojčica koja naizmjenično snima par koji ima intimni odnos i sebe kako puši smotuljak, za kojeg tvrdi da je marihuana, proteklih dana je kružio internetom i izazvao je lavinu komentara.

To svakako nije nikakvo iznenađenje kada se na pomenutom video klipu uočavaju tri mlade osobe koje se nalaze u stanu nepoznatog vlasnika, mladić i djevojka vode ljubav a treća djevojka sjedi pored njih, snima sebe i njih i puši džoint.

Djevojka koja snima je osoba plave kose, nije starija od 18 godina, na klipu pokazije svoj pirsing na jeziku a u ruci drži džoint.

– Nešto je mnogo slaba ova vutra – komentariše autorka klipa i ponovo mijenja kameru tako da u kadru budu genitalije para koji imaju odnos sve vrijeme trajanja videa.

loading...

-Kako bre ne ispuštaš nikakve zvukove, upitala je djevojka koja snima jedno od svojih prijatelja koji imaju odnos, nakon čega vraća kameru prema sebi u trenutku dok ispuhuje veliku količinu dima iz usta. Njih troje su, zatim, razmijenili par vulgarnih rečenica, nakon čega se klip završava.

Ovaj članak je preuzet sa medija “Blic”, a njihova redakcija se uvjerila da je ovaj klip autentičan, ali ga neće objavljivati zbog njegovog eksplicitnog i pornografskog sadržaja čiji su akteri vjerovatno maloljetnici.

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *