Uhvatila sam sina kako me potajno gleda dok se tuširam, nakon čega sam jedno veče odlučila da mu dam što traži

Moje ime je Milica, živim u jednom manjem mjestu u okolici Banja Luke. Imam 42 godine iako odlično izgledam i mnogi mi ne bi dali preko 32 il 33. Redovno treniram i zdravo se hranim a po zanimanju sam profesorica matematike.

Za svog supruga sam se udala prije 5 godina, bila sam zaljubljena i nije mi smetalo što je on imao brak iza sebe i sina po imenu Marko, koji ove godine puni pune 22 godine. Marko s nama živi obzirom da je suprug dobio starateljstvo a i Marku se najviše svidjela ta varijanta.

Jednog dana, došla sam s posla i vidjela da nikog nema u kući. Otišla sam do kupatila i svukla se. Bilo je tople vode da se istuširam, što je bilo lijepo za promjenu. Uživala sam pod mlazom vrele vode i osjećala se opušteno i odmorno. Primjetila sam da su vrata od kupatila otvorena a na moje zaprepaštenje takođe sam primjetila Marka kako se skriva iza vrata i posmatra me. Nisam ništa uradila. Bilo je jako čudno

Kada sam završila s tuširanjem, osušila sam se i obzirom da sada znam da je Marko u kući, krenula sam do njegove sobe da ga pozovem da nešto jede. Vrata su bila zatvorena ali ne i zaključana, brava na vratima je bila iz starih vremena i kroz nju se moglo sve vidjet u sobi.

Nagela sam glavu i pogledala kroz ključaonicu.

Ostala sam u šoku kada sam vidjela Marka kako masturbira. Nije baš bio blizu vrata ali se jasno vidjelo da je imao ogromnu onu stvar. Duplo veću i deblju od očeve. Sigurno preko dvadeset centimetara, nisam nikad vidjela tolikog. Poželjela sam ga u sebi na trenutak. Znala sam da su te misli pogrešne, ali nisam mogla izbrisati tu sliku iz glave.

Pokucala sam mu na vrata i zvala ga da sam dođe i jede, tako sam mu dala vremena da završi sa svojim poslom. Došao je za trpezarijski stol, a ja sam primjetila da je još uvijek bio u nekoj poluerekciji. Nije mi jasno kako ranije nisam primjetila da ima toliku onu stvar.

loading...

Suprug dolazi kući s puta tek naveče, a ja sam odlučila ipak da uradim ono što ne smijem.

Nakon što smo ručali, sjela sam kraj Marka na dvosjed i zagrlila ga. On se našao u čudu ali mu nisam dala ništa da progovori. Stavila sam njegovu šaku na svoje grudi i od toga je sve krenulo samo svojim tokom. Ubrzo smo bili goli. Pitao me je jesam li sigurna, i je li uredu ovo ?

Ja sam samo odgovorila da ćemo sutra misliti o posljedicama. Nakon toga sam kleknula na koljena, uzela njegovu ogromnu alatku u ruke i počela da ga oralno zadovoljavam. Vidjelo se da uživa a njegova alatka postajala je sve kruća i kruća.

Željela sam ga u sebi, bacila sam Marka na krevet i zajahala ga. Polako je ulazio u mene i širio me, bio je ogroman i nije mogao čitav da stane. Bilo je fenomenalno. Kada je željeo da svrši tražila sam da mi to uradi u usta.

Napunio mi je usta svojom vrelom spermom, koja je počela da se sliva iz usta, sa usana i brade na grudi. Legla sam pored njega i uživala. Nemamo još puno vremena pa sam odlučila da uživam koliko mogu. O posljedicama ćemo misliti sutra, ne znam šta je njemu u glavi. Znam samo da bi se ubila kad bi njegov otac saznao. Nadam se da neću prokockati život zbog ove greške.

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *