Udala se za svekra zbog njemačke penzije, a zatim se desilo nešto toliko odvratno da se sama sebe stidjela

Ljubav je nešto što se nikada neće moći kupiti, osoba vas voli ili ne voli, jednostavno je tako, zbog toga je ljubav ključni faktor za opstanak svake veze.

Veze iz interesa prestaju kad tad, čim jedna strana izgubi korist.

Danas vam donosimo jedan slučaj koji nije toliko čest kod nas.

“Udala sam se za ova svog pokojnog muža, koliko god vam to odvratno zvučalo, postojao je razlog. Prije pet godina sam ostala bez supruga, ostala su mi samo četiri sina.

Bilo mi je jako teško jer nisam nikog imala, godinu dana nakon mog muža, umrla je i moja svekrva. Prošle godine, svekar mi je predložio nešto nesvakidašnje, što mi je zaista odvratno zvučalo.

loading...

Njegov prijedlog je bio da se udam za njega, šokiralo me je to, a zatim mi je objasnio zbog čega to želi, rekao je kako je to za moje dobro i za dobro moje djece jer će sva njegova penzija da ostane meni.

On inače ima njemačku penziju. Sve je bilo uredu i dogovorili smo se da nema fizičkog odnosa, ali prije mjesec dana smo prekršili taj dogovor i imali smo odnos. Ne ponosimo se ni on ni ja, ali su nas potrebe nadvladale.

Za cijelih tih pet godina nisam imala odnose, ovo će vam zvučati bolesno, ali dogovorili smo se da ovo ponavljamo s vremena na vrijeme, ovisnosti od potreba. Bolje je i to nego da po selu sa muškarcima spavam. Niko za ovo ne zna osim mog svekra, odnosno sadašnjeg supruga.”

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *