Cijelo porodilište ostalo u šoku : Žena donijela na svijet nešto što sigurno niste do sad vidjeli (VIDEO)

Mnogi koji su se tada zatekli u bolnici nisu mogli šta se dešava kada je se porodila žena po imenu Alison Spuner. Ona je dobila blizankinje u toj bolnici sa svojim partnerom Dinom Durantom.

Ono što je čudno u cijeloj ovoj priči jeste da su blizankinje imale različitu boju kože, a za takvo nešto su šanse jako male, skoro pa nemoguće, u ovom slučaju otac je crnac dok je majka bjeljkinja. Dvije blizankinje koje su dobili su različite boje kože.

Doktori su kazali da su šanse za ovakvo nešto gotovo pa nemoguće, jedan naprema pola miliona, ali upravo to se desilo ovom paru. Dvije djevojčice su nazvali Mija i Lija, fizionomijom jako liče ali nemaju istu boju kože.

Jedna djevojčica ima svjetliju boju kože, poput majke, dok je druga na oca i ima tamnu boju kože.

loading...

Ono što cijelu stvar čini još više nemogućom jeste da ovo nije prvi put da se desi Alison. Oni su prije sedam godina dobili par blizankinja sa istim slučajem, gdje je jedna djevojčica imala crnu boju kože a druga bijelu. Niko ne može da vjeruje da se uopšte nešto ovakvo desi a kamoli dva puta istim roditeljima. Želimo im svu sreću svijeta.

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *