Vjenčala se sa grčkim bankarom a zatim je krenuo pakao : Suzana Mančić svakodnevno stresove proživljava, samo da prođe ovo

Iako je protekla godina za Suzanu Mančić počela lijepo, druga polovina godine je sa sobom donijela stravične događaje i teške trenutke zbog kojih Suzana proživljava još uvijek svakodnevne stresove.

Prisjetimo se, početkom godine se ova popularna voditeljka udala za Simeona Ockomokisa, nakon čega su otputovali na medeni mjesec i uživali, a nakon toga su stvari nizbrdo krenule. Suzana se zapitala da li je ovo sve stvar slučajnosti.

Prije nekoliko mjeseci jedan portal je objavio vijest da je njena kćerka izgubila život u Americi, a nakon toga voditeljka je doživjela veliki šok, Suzana se nije dugo mogla smiriti, čak i nakon što se uvjerula da su to lažne vijesti. Tada se javilo očito pitanje, ko bi to mogao da napakosti njenoj porodici na ovaj način ?!

loading...

Kako kaže, jako je brzo cijelu stvar povezala sa hakovanjem njenog mobitela, zbog čega je prije nekoliko mjeseci kroz mnogo nevolja i neugodnosti prošla, jer je uskoro saznala da je osoba koja joj je hakovala telefon zloupotrijebila njene poslovne prepiske, pa je ubrzo došla do saznanja da su njeni poslovni dogovori otkazani bez njenog znanja.

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *