Ona je glavni razlog za raspad braka Ognjena Amidžića, evo kako su uhvaćeni

Mnogo se pričalo o braku Ognjena Amidžića u posljednje vrijeme, odnosno o razlozima zađto se raspada. Odnos između Ognjena i njegove supruge je zahladnio zbog raznih stvari koje su se izdešavale u posljednje vrijeme, a glavni krivac tome je lično Ognjen. Mediji su prenosili kako Ognjenova supruga, Danijela, sve manje vremena provodi u zajedničkom stanu.

Ako je vjerovati pričama koje su se pojavile, glavni razlog raspada njihovog braka je to što je Ognjen Amidžić navodno u ljubavnoj vezi sa Macom Diskrecijom.

Svi su bili iznenađeni kada je u emisiji Ami G, Noćni program, ulogu voditeljke dobila Maca Diskrecija. Nije se baš najbolje snašla u tome, kroz neko vrijeme je dobila i otkaz, ali i dalje pitanje visi u zraku ko stoji iza nje, odnosno ko ju je pogurao da dobije mjesto voditeljke ?!

Prema pisanjima medija, popularna manekenka je za aferu saznala preko svojih prijatelja, a ovo nisu prve priče koje govore o nevjerstvu ovog voditelja. Šta će se izdešavati u narednom periodu ne znamo, mi se nadamo da će njihov brak opstati i da će prebroditi trenutnu krizu.

loading...loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *