Ognjen Vranješ joj dolazio u kuću, nećete ni sami vjerovati kako ga je predstavljala ukućanima

Afera između Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše se nastavlja i još uvijek nema tendenciju da se smanji.

S obzirom na to da su i Jelena i Ognjen oboje javne ličnosti, nikako se nisu mogli ni viđati po mnogobrojnim beogradskim hotelima i privatnim smještajima (motelima) jer bi ih neko sigurno tamo prepoznao.

Drama se sada nastavlja, novi akt, novi čin. Srbijanski mediji su prenijeli informaciju da se Jelena Karleuša sastajala sa svojim švalerom ognjenom Vranješom u njenoj porodičnoj kući koja se nalazi inače u luksuznoj četvrti “Dedinje”.

loading...

Poznata estradna figura je u tom razdoblju imala i nekih zdravstvenih problema, a kako je prenio “Kurir.rs” svojim malim kćerkicama, Atini i Niki, fudbalera je predstavila kao doktora koji se brine o njoj.

Jelena i ognjen su se jako često viđali u njenoj i Duškovoj vili u Beogradu. Vranješ je kod nje dosta često dolazio 2017. godine kada je Jelena imala neke zdravstvene probleme. Kada se on slučajno sreo sa kćerkama pjevačice, Jelena im je objasnila kako je on njen doktor koji je došao da je pregleda. S obzirom na to da su njih dvoje oboje javne ličnosti, nisu mogli ići u neki hotel ili motel jer bi ih tamo prepoznali. Zbog toga ga je ona morala dovoditi svojoj kući, a on bi se sakrio ispod kapuljače i niko ga tako ne bi primjećivao.” rekao je izvor koji je blizak Karleuši za “Kurir.rs”.

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *