Zašto većina skidajući salo izgubi i značajan dio mišića?

Najčešće greške su ljudi koji žele izgubiti težinu
Uklanjanje masnih naslaga i topljenje dvorane, definitivno je najčešći cilj fitnessa. Međutim, zbog pogrešaka u pristupu, mnogi u isto vrijeme ostaju bez značajne količine mišića.

U čemu je problem, što karakterizira prehranu fitness profesionalaca koji ni na koji način ne smiju dopustiti gubitak mišića tijekom faze definiranja, a gdje “obični smrtnici” najčešće greše, razjasnit će četiri stvari koje obično čine razliku između procesa koji definiraju vrh i one koje sadrže ozbiljne pogreške.

Nedostatak kalorija ili niži unos kalorija nego što je potrebno za svakodnevno funkcioniranje tijela, ključ je ili “okidač” gubitka težine. Međutim, razlika između svijeta fitness profesionalaca koji u tom procesu gubi samo minimalne količine mišića i onih koji to nisu, jest da premium prehrana ne nosi veliki kalorijski deficit!

loading...

Svatko tko izgubi mnogo mišića tijekom faze rezanja, nastoji dobiti što brže i teže rezultate kako bi se smanjio unos kalorija. Oni koji ne žele i razumiju cijeli proces, nikada ne stvaraju veliki deficit i daju sebi više vremena za postizanje cilja.

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *