Sve žene bi ovo trebale znati : Pravila za uspješan brak koja vam mogu biti od velike pomoći!

Zaljubljenost je jedan od najljepših osjećaja zasigurno, ali kako bi odnos između zaljubljenih opstao, potrebno je da se nalaze na istoj talasnoj dužini.

Petar Pearson, ugledni psiholog, u Kaliforniji je na čelu Instituta za parove i svoju čitavu karijeru posvetio je rješavanju ljubavnih problema, on kaže kako samo jedna stvar osigurava jaku i stabilnu vezu.

Temeljne vrijednosti su najvažnija stvar, njih morate dijeliti s partnerom kako bi imali ono što je potrebno za opstanak te veze.

Pearson dalje kaže kako predmet kompromisa mogu biti interesi, ali vrijednosti nikako.

loading...

Ako vi želite da odete za vikend u prirodu, a vaš partner bi želio da ostanete kući i spremite večeru za prijatelje, možete uz kompromis dogovoriti da ovaj vikend ostanete kući i ispunite njegovu želju, a da sljedeći vikend odete u prirodu i ispunite svoju želju.

Međutim, ako ste vi osoba koja želi djecu, a partner to uporno odbija, to je već pitanje temeljnih vrijednosti, stvar koja može dovesti do ozbiljnih problema u vezi.

Iz tog razloga važno je da vodite računa o svojim vrijednostima i vrijednostima osobe sa kojom želite da se upustite u ljubavni odnos.

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *