Evo koju stvar muškarci vole više od odlaska u krevet, a žene im to pružaju rijetko

Nebrojeno mnogo puta smo čuli izjavu “Sve što muškarci žele je samo seks”. Ispostavilo se da ipak nije tako, psiholozi su sproveli opsežno istraživanje a rezultati istraživanja kažu da je za muškarce potrebno dosta zrelosti i vremena kako bi sami sebi priznali da im je zapravo potrebna sigurna luka gdje će biti zbrinuti te da će ih prihvatiti takvima kakvi jesu. Potrebno je i dosta hrabrosti svojoj ženi priznati, da osim seksa, muškarac ima potrebu i za ljubavlju, sigurnošću i maženjem.

Young couple embracing

Polako dopire do mene ovo shvaćanje i sasvim jasno mi je postalo nakon rada sa grupom muškaraca. Radim već 38 godina sa šestoricom muškaraca, a redovno raspravljamo na temu seksa već niz godina. Jasno je da su muškarci kompetitivni, i žele da se na njih gleda kao na uspješne. Muškarci kažu da su naučili da trebaju biti iskreni jedni prema drugima, te ne razgovaramo samo o uspjesima seksualne prirode, nego i neuspjesima, kao i zbunjenostima i strahovima.

loading...

Muškarac zadovoljava veliku potrebu za svojim tjelesnim zadovoljstvom kada dobije seks. Ipak, muškarac ima i dubinsku potrebu koja mora da bude zadovoljena. Ja sam tu potrebu nazvao sigurna luka. Muškarčev svijet je zapravo svijet nadmetanja, u osnovi, mužjaci se cijeli svoj život natječu s drugim mužjacima s ciljem da osvoje najpoželjniju ženku. Mužjak je inicijator, a ženka je ta koja odlučuje hoće li prihvatiti poziv ili ne. U današnjim modernim vremenima, ove uloge nisu toliko krute kao što su nekada bile.

Zasigurno jedna od stvari koje volim kod svoje supruge Carlin jeste kada između njezinih nogu legnem da mi ona masira kosu. To je jedna fantastična, sigurna luka. Seks ne trebam kako bi mi ta potreba bila zadovoljena.

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *