ŽENA SAŠE MATIĆA SE POJAVILA U PROVOKATIVNOM IZDANJU: SVI GLEDALI SAMO U JEDNO, NIKO NIJE ZNAO DA OVAKVO TIJELO IMA (FOTO)

U ovoj hladnoj zimi, većina popularnih zimi mijenjaju toplu zimu na egzotičnim mjestima. Jedan od njih je Saša Matić, koji je zajedno sa svojim kćerima i suprugom proveo desetak nezaboravnih dana u Zanzibaru. Osim kupanja i sunčanja, Matić nije mogao propustiti vožnju tradicionalnim brodovima, uživati ​​u glazbi i plesu tamo, kao iu kulinarskim delicijama ove zemlje. Također je pao u oči lijepog izgleda njegove lijepe polovice Angele. Njih dvoje su u braku 15 godina.

Također je istaknula svoju lijepu frizuru u bikiniju, a mnogi su bili iznenađeni njezinim izgledom, jer se u publikaciji rijetko pojavljuje u javnosti.

Pjevačica se odlučila odmoriti u društvu svoje obitelji u opuštajućoj atmosferi na tropskim plažama kako bi se gazila kao cijela koncentratska turneja “Ne bi ništa promijenila” koja će 14. veljače započeti iz Novog Sada, a nastavlja se 1. ožujka u Kraljevu, nakon čega slijedi dvodnevni pektakl u Beogradskoj areni.

loading...

Također, nakon što se prodaju karte za dan posvećen ženama, pa čak i mjesec dana prije koncerta, zakazan je još jedan koncert, 9. ožujka u Stark Areni.

  • Vijest da me je raspodjela koncerta za Dan žena odvela na odmor i mogu vam reći kako je to učinilo moj odmor mnogo. Moram reći da sam se bojao zakazati još jedan koncert u Areni, i to 9. ožujka, ali prema informacijama koje sam dobio, interes za drugi koncert je ogroman.
loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *