Svi pričaju o razvodu Andreane Čekić: A niko nema pojma da se trebala da uda za ovog muškarca (Foto)

Razvod braka Andreane Čekić i Ivana Miladinovića izazvao je ogroman publicitet jer je bio neočekivan, a par do sada nije objavio nikakve detalje o njihovom odnosu, kao što je bio slučaj s mnogim njihovim kolegama.

Naime, pjevačica je nedavno iznenadila sve svoje obožavatelje, kao i svoju obitelj i prijatelje kada je javno objavila pismo javnosti o svom razvodu s mužem, s kojim također ima poslovnu suradnju. Otkrila je da će nakon braka nastaviti poslovnu suradnju i ostati prijatelji.

Ali javnost je manje svjesna da je popularna pjevačica prije nekoliko godina bila samo korak dalje od udaje za drugog muškarca, ali je odustala od toga.

Naime, pjevač, a potom i Dejan Dejan morali su prekinuti svoj odnos i uvjerenje jer se, kao što se i Čekić otkrio, “nije osjećala ispunjenom u tom odnosu i mirnom raspadu, bez teških riječi i razbijanja stakla”

loading...

Baš kao što je to bio slučaj sadašnjeg razvoda, Andrea je tijekom raskida jednogodišnje veze podnijela vrlo odlučno u rujnu 2016., pa je odlučila da će sve proći bez nepotrebne pompe.

Evo kako izgleda njezin bivši dečko:

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *