OVAKO IZGLEDA LUKSUZNA VILA LEPE BRENE NA FLORIDI: POGLED NA MORE, TRI SPAVAĆE SOBE, BAZENI I TERETANE – OSTAT ĆETE BEZ DAHA (FOTO)

Luksuzna vila s pogledom na more sadrži tri spavaće sobe, tri kupaonice, dvije sobe za goste, kao i teretanu, spa i bazen.

Naime, Brena nije oklijevala kad joj je došla ta velikodušna ponuda agencije za nekretnine. Tako obično rade u Americi. Kada se kuća proda i treba je brzo prodati, agencije obično nazivaju svi njeni bogati klijenti koji bi mogli biti zainteresirani za to, otkriva prijatelj pjevača.
Popularna pjevačica Lepa Brena i njezin suprug, Slobodan Bob Živojinović, kupili su luksuznu vilu na Floridi koja je koštala 1,5 milijuna eura.

Prvo, agencija je ponudila zamjenu za njihovu novu vilu, koju već imaju na Floridi, s prirodnim nadoplatom. Ali kada su Brena i Bob vidjeli ovu luksuznu vilu, nisu htjeli napraviti nikakve zamjene, platili su punu cijenu, jer, kako njihov prijatelj otkriva, “idu vrlo dobro”.

loading...

“Nakon što su platili i preuzeli ovu kuću, Brena i Bob doveli su joj najbolje arhitekte kako bi je opremili najluksuznije”, otkrio je prijatelj. Kuća s pogledom na more ima tri velike spavaće sobe, tri kupaonice, dvije gostinjske sobe, teretanu, spa i bazen. Brenu prevoze Meydiesi kako bi platili obnovu ove vile za 500 tisuća eura.

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *