DUGA PLAVA KOSA I PUNE USNE: BAJAGINA SUPRUGA SE NIKADA NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI, RODILA MU DVOJE DJECE – EVO KAKO DANAS IZGLEDA (FOTO)

Ako na bilo koji način ne vidimo partnere javne ličnosti, to je zasigurno supruga Momčila Bajagića Bajaga, Emilija Bajagić. No postojala je iznimka, a nedavno se pojavila i najveća ljubav slavnog glazbenika.
Ovu prigodu da vidi Emiliju pružio je glumac Viktor Savić koji je na svom Instagram profilu objavio nekoliko slika nakon nedavnog koncerta “Bajaga i instruktor” u Areni u Beogradu. Među tim sivim slikama bila je slika frontmana benda i njihovih životnih partnera.

Bajaga i Emilia imaju svoju kćer Anđel i njenog sina Marka, a većina se pita kako je njegova supruga cijele godine bila daleko od očiju javnosti. Odgovor je: uspjela je u tome jer nije htjela biti previše izložena javnosti.

Međutim, pravila tog pravila bila su neizbježna s obzirom na značaj Bajage u našoj regiji.

loading...

Momčilo i Emily bili su u braku od 1989. godine, a prije braka bili su zajedno sedam godina. Ova ljubav traje 35 godina, a njezini počeci upoznaju autobus koji sam rekao Bajagi.

  • Ema je živjela u Zemunu, a onda smo se sreli u autobusu. U autobusu sam je zamolio da po prvi put izađe zajedno, pa je rekla da ne odlazi nedjeljom. Meni je bilo kao da me razveselila, jer ona ne izlazi nedjeljom. Onda bi mogla izaći u subotu. Tada joj nisam odgovorio, bilo mi je neugodno. Samo nekoliko mjeseci kasnije bili smo duboki – otkrio je popularni glazbenik.
loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *